Mast za psorijazu

Pomaže kod zacjeljivanja rana i neutralizira svrbež
Mast za psorijazu
Mast za psorijazu

PAKIRANJE: 50g

MAST ZA PSORIJAZU je ekološki i jedinstven prirodni pripravak spravljen od prirodnog ljekovitog bilja na poseban način na podlozi od svinjske masti s dodatkom pčelinjeg voska.

80.00 Kn / 10€

MAST ZA PSORIJAZU je ekološki i jedinstven prirodni pripravak spravljen od prirodnog ljekovitog bilja na poseban način na podlozi od svinjske masti s dodatkom pčelinjeg voska. Pomaže kod zacjeljivanja rana i neutralizira svrbež. Koristi se uz primjenu čaja Pročisko. Nanosi se u tankom sloju dva puta dnevno.

Mast za psorijazu spravljena je na poseban način od:

1. Svinjska mast
2. Pčelinji vosak
3. Bršljan
4. Prirodna zob
5. Smola od bora

BRŠLJAN BILJKA je gorka i otrovna zbog saponozida koji su istodobno i ljekoviti. Najdjelotvorniji sastojak je glikozid hederin iz lišća koji ovisno o jačini doze širi ili sužava krvne žile, pa tako djeluje i na srce, pomaže kod upale mokraćnog mjehura i bijelog cvijeta. Ne smije se uzimati često ni u velikoj količini. Posebno je dobar za rane koje teško zacjeljuju.

PRIRODNA ZOB sadrži mnoge ljekovite tvari, hormon avenin, holing, lecithin, pectin, fitin, vitamin B, C i D, glikovanilin i druge korisne sastojke. Ona spade među nazrdavije živežne namirnice, osobito za bolesnike. Posebno je korisno jesti zobene pahuljice jer pomaže kod crijevnih i bubrežnih bolesti, reume, kod upale želučane sluznice. Vruća zobena kaša učinkovita je kod čireva kad dozriju.

BOROVA SMOLA sadrži terpentinsko ulje, eterično ulje, i druge korisne sastojke koji pomažu kod liječenja lišajeva, svrbeža i sl.

PREPORUČENA TERAPIJA:

Ako je psorijaza labaratorijski utvrđena preporuča se terapija u trajanju od 40 dana, a sastoji se od:

1. Mast za psorijazu od 100 gr.

Nanosi se tri puta dnevno u tankom sloju.

2. Čaj za pročišćavanje

Pije se 3x1 šalica dnevno poslije jela. Čaj za poboljšanje cirkulacije sastoji se od: bazge, lišća breze, čestoslavnice, kukuruzne svile, koprive, preslice, stolisnika, gospine trave, kičice i cvijeta jaglaca. Spravlja se tako da se jedna jušna žličica ove mješavine prelije s ½ litre kipuće vode, poklopi i hladi 20 minuta.

3. Tonik za čišćenje

Njime se čisti oboljeli dio tijela prije nanošenja melema. Terapija će biti uspješna samo ako se oboljeli pridržava stroge dijete.

Dopušteno jesti: sve mliječne proizvode, salatu začinjenu kiselim vrhnjem, lagano meso npr. teletina, kokošije meso, kuhana govedina, svježa ili smrznuta riba, lako povrće te puno kompota od jabuka umjesto svježeg voća. Tijekom dana treba piti 1,5 litar tekućine.

Zabranjeno jesti: sve što je kiselo; vino, ocat, limun, naranče, bobičasto voće, crnu kavu, čokoladu i kakao. Takva hrana stvara kiselinu što bolesna jetra ne podnosi. Također se ne smiju jesti riblje konzerve, ljute i dimljene kobasice, dimljeno meso, grah, grašak niti konzumirati alkohol.

NAŠE PROIZVODE MOŽETE NARUČITI:


1. Pozivom na telefone:

+385 (0) 22 663 802

+385 (0) 91 504 2370

2. Pozivom na viber:

+385 (0) 91 504 2370

3. Elektronskom poštom:

apiherba@gmail.com

4. Putem kontakt forme: